Theetuin

0
2807

‘Biologisch, vers, diy en dat met een kopje thee’


Trends kan je soms lekker aan je voorbij laten gaan, maar bepaalde roepen erom om bij de KoffieKoppenKaravaan te komen. Wie wil er nou niet biologisch consumeren, het product in zijn natuurlijk vorm gebruiken en er zelf ook nog invloed op hebben.

Lavendel in je thee? JAZEKER!

De mobiele ‘Pluk je eigen thee’ Tuin is geboren! Sinds 2016 reist de Tuin mee naar beurzen. Helemaal in zijn eigen boho wereld met groen, blauw en wittinten, inclusief 14 zitplaatsen. Een oase van rust, waarin bezoekers alle tijd krijgen om hun eigen thee te plukken en op te drinken.

De Tuin is inmiddels 2.0 gemaakt. Sinds 2018 kan hij bijgeplaatst worden op Fiets bij BarBazen, en op de Limostand bij Smaakbus. De Tuin kan soms wat overweldiging zijn voor bezoekers (al die keuzes!) daarom hangt er een uitleg en een bord met recept ideeën.

Klein beetje inspiratie is wel lekker namelijk. Wanneer je klaar bent met plukken kan je je beker zelf vullen bij de kokend waterkraan. Dan is het even wachten, je laat de thee even trekken, zodat alle aroma’s heerlijk tot zijn recht komen. En dan is het even blazen en genieten.

 

Onze enthousiaste thee kenners staan voor je klaar