Smaakbus

0
3351

‘ Volkswagenbusje bijzonder omgebouwd tot rijdende espressobar’.

Tijmen en Mérie vonden in 2011 dat het aanbod mobiele espressobars wel wat groter en vooral veel leuker kon. Binnen een maand lag er een ambitieus plan op tafel, was de oldtimer VW bus uit ’78 aangekocht en de verbouwing begonnen.

Het moest anders dan anders, dus de zaag ging in de bus. Zonde? Ja misschien, maar het ging om het resultaat. Een bus waarvan het dak omhoog kon, de raampjes vormden het barblad, een mobiele espressobar was geboren! Sinds 2012 bezoeken ze door Nederland vele festivals en evenementen.

Smaakbus heeft de afgelopen jaren de nodige veranderingen ondergaan. Was het de eerste jaren nog dat groene busje, later reedt ‘ie nog 2 seizoenen met een kek groen ruitje rond, inmiddels is de bus van top tot teen opnieuw gespoten.

Het dak heeft zijn originele kleur behouden, de onderkant is zonnig okergeel geworden. Het assortiment is hetzelfde gebleven: verse espresso based koffie en biologische thee. Ja en natuurlijk ook in zomers koude varianten.

 

Om het assortiment uit te breiden is er een zusje bijgekomen in 2017:
De CookieCaravan.

Taartje erbij?

Hetzelfde verbouwd en gespoten in dezelfde kleuren. De naam verraadt het eigenlijk al, deze caravan zit vol home baked zoet. Fijne aan de CookieCaravan is, er kan ook een koffiemachine is. Op die manier is de capaciteit van 350 koffie per uur te verhogen naar 600 koffie’s per uur.

 

 

Dat is Smaakbus, kijk ook eens bij onze andere concepten.