BarBazen, sophisticated.

0
2916

 ‘Roaring twenties meets vintage op de beurs vloer’

Waarom bestaan al die horeca punten op beursvloeren uit zwarte of aluminium barren? En waarom is dat terras altijd zo strak en vaak sfeerloos? Redenen genoeg dus voor de creatieve breinen van KoffieKoppen om hier een oplossing voor te bedenken.

Vintage decoratie

En die kwam er in de vorm van stalen barren met een eikenhouten betimmering. Warme en natuurlijke materialen. Het kleurpalet is simpel gehouden, crème, antraciet met een touch of gold. Een beetje verzamelen zijn de KoffieKoppen niet vies van, dus er is inmiddels een terras van maximaal 60 zitplekken in stijl gekomen. Van stoeltjes van oma’s zolder tot prachtige chesterfieldbanken. De Perzische tapijten worden uitgerold, vele planten worden neergezet en een huiskamer uit vervlogen tijden is daar. Geniet van je koffie!

Gezellig, even bijkletsen

Ons hoofdproduct is altijd koffie en thee, maar wie heeft er niet aan het einde van de dag zin in een lekker wijntje of speciaal biertje? Binnen 5 minuten is er een bar omgebouwd tot wijnbar, met glaswerk uiteraard. Afhankelijk van de doelgroep wordt Fiets bijgeplaatst met een groot taarten aanbod of als verse thee fiets.

 

 

 

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat je even in de rij moet staan. Maar dat geeft niets, want man, wat is die koffie lekker! en, als het er dan ook nog eens zo uit ziet, dan wil je nergens anders meer koffie drinken. Nou oké, misschien toch nog bij Smaakbus, KoffieKever of CoffeeBarn maar je weet nu in ieder geval al dat de koffie hetzelfde is.

Vintage decoratie